Op zoek naar een inspirerende lezing of prikkelende workshop voor jouw training, bijeenkomst of event? Irene van Gameren spreekt over de skills en de mindset die je nodig hebt om het verschil te maken in deze tijd.

Workshops en presentaties op maat

Onderwerpen voor een workshop tijdens jouw event kunnen zijn:

  • Effectief communiceren
  • Moeiteloos motiveren
  • Werkgeluk in bedrijf
  • Kies voor jouw werkgeluk
  • Leiderschap op karakter
  • Laat je karakter zien op een manier die bij jou past

Een lezing van Irene blijft nooit alleen bij een verhaal, maar is altijd interactief en vol met praktische voorbeelden. Na afloop gaan de deelnemers naar huis met praktische inzichten, die ze direct in hun dagelijkse werk kunnen toepassen.

Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek, waarin we samen kijken wat ik kan bijdragen om van jouw event een groot succes te maken.

Inspiratie workshop – Kies voor jouw werkgeluk

Met hoeveel plezier doe jij je werk?

Voor veel mensen kost het dagelijks werk meer energie dan dat zij er energie van krijgen. Met een toenemende kans op een burn- of een bore-out. Deze inspiratieworkshop geeft je een andere kijk op jouw geluk. 

Je krijgt inzichten en handvatten om minder stress en meer plezier te ervaren in je werk en privé. Beiden lopen bewust en onbewust in elkaar over. We gaan er niet alleen over praten, maar kijken concreet naar jouw unieke situatie. Tijdens de workshop doe je een zelfscan om bewust te worden van je huidige werkgeluk. 

Zie je voor jezelf dat er ruimte is voor ontwikkeling of ligt misschien zelfs uitval op de loer? Dan is het tijd om werk te maken van jouw intrinsieke motivatie. Ontdekken waar jij gelukkig van wordt. 

Aan de hand van praktische tips en oefeningen zet je de eerste kleine stap.

Zodat jij na afloop geïnspireerd bent om vervolgstappen te zetten in de richting van wie jij wilt zijn. 

Klik op de afbeelding voor een exemplaar om te printen.

Show some character! De introductie workshop

Je karakter is een uniek samenspel van verschillende karakterstijlen. Welke karakterstijl zet jij in tijdens jouw ontmoetingen, zoals presentaties en gesprekken? Ben jij je bewust van wat je onbewust uitstraalt? Wanneer is wat nu eigenlijk effectief? En hoe kun je met jouw zakelijke kleding spelen en sturen in wat je wilt bereiken? Dat leer je in deze interactieve workshop waarin karakter en uitstraling samenvloeien! 

Je karakter is niet wie je bent, maar wat je doet.

Een karakter kan voor en tegen je werken. Er zitten verschillende kwaliteiten in. Deze kwaliteiten hebben invloed op je gedrag in je werk, je relaties en contacten én ook op je uiterlijk en de keuzes die je maakt. 

Irene laat je kennismaken met de 7 karakterstijlen en leert je hoe je deze kunt herkennen bij jezelf en anderen. Nynke maakt de vertaalslag van de karakterstijlen naar de stijlpersoonlijkheden in kleding. Inzicht in de combinatie van beide type stijlen geeft je een krachtige tool om met meer impact jouw gesprekspartner te ontmoeten. Op jouw unieke eigen manier.

Deze workshop voor groepen duurt 2 uur. De investering voor de workshop bedraagt € 750,- excl. BTW. 

OVER IRENE

Maak kennis met jouw reisleider voor professionele groei.

Lees over Irene

MAATWERK TRAININGEN

Werken vanuit intrinsieke motivatie - vanuit een purpose.

Ontdek de trainingen

Contact

Bel, mail of app voor het maken van een afspraak of meer informatie.

Contact opnemen