Je bent manager of ondernemer. Of je werkt als P&O’er of HRM-adviseur. Je hebt hart voor de mensen in je organisatie. Tegelijkertijd zie je dat het anders en beter kan. Je zoekt naar manieren waarop jouw mensen het verschil kunnen maken, waardoor er in jouw organisatie echte stappen worden gezet.

Welk probleem is voor jou het meest herkenbaar?

  • Medewerkers blijven op hun eigen, veilige eilandje zitten, terwijl het juist belangrijk is dat ze de boer op gaan. Zich verbinden met andere partijen (binnen en buiten de eigen organisatie), kennis delen en laten zien welke meerwaarde jullie hebben.
  • Je ziet dat collega’s worstelen in hun werk. Het kan zijn dat het hen boven het hoofd groeit, of dat ze niet alles uit zichzelf uithalen wat erin zit.
  • Medewerkers komen niet in beweging; ze wachten te veel af en pakken geen regie over hun eigen loopbaan. En dat terwijl er grote veranderingen op de organisatie af komen, waarbij het belangrijk is dat ook zij in actie komen. Dat ze zorgen dat ze ook in de toekomst duurzaam inzetbaar blijven.
  • De communicatie verloopt stroef, er is onbegrip en bij verandering stuit je op weerstand.
  • Er zijn in jouw organisatie (startende) leidinggevenden die nog kunnen groeien in hun rol, zodat ze hun team effectiever kunnen aansturen en meer bereiken met hun mensen.

Skills en mindset voor de toekomst

Hoe zou het zijn als er iemand naast je staat, een sparring partner die je helpt met het realiseren van jouw ambities voor de organisatie? Iemand die niet alleen trainingen kan geven, maar er samen met jou voor zorgt dat deze ook daadwerkelijk aansluiten bij het beleid van jullie organisatie. Zodat er echte stappen worden gezet. En zodat de mensen in jouw organisatie beschikken over de skills en mindset voor betere resultaten. Ik denk met je mee, geef advies, coach en train leidinggevenden en hun medewerkers. Indien gewenst leid ik ook interne trainers op.

Nulmeting

Helder zicht op de valkuilen en groeimogelijkheden.

Ontdek hoe

Maatwerk trainingen

Voor werkgevers die willen investeren in gezond werkkapitaal

Meer over de trainingen

Workshops & Presentaties

Over purpose, leiderschap, werkgeluk en motivatie op de werkvloer

Bekijk het aanbod

Vijf vragen om te ontdekken wat er echt toe doet

De purpose, het levensdoel van je organisatie, moet aan iedereen uit te leggen zijn. Het heeft de meeste kracht als het invloed heeft op basale waarden als schoonheid, liefde, geluk, gezondheid, rechtvaardigheid, ontwikkeling e.d. Deze zoektocht is cruciaal, maar lastig. Om een vliegende start te maken, vraag ik je de vijf vragen te beantwoorden uit dit TED filmpje. Je kunt deze vragen ook gratis downloaden: Vind de purpose van jouw organisatie. De vragen kun je ook toepassen op een team of voor jou zelf.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op voor een strategiegesprek.
In dit gesprek stellen we samen vast wat jij en jouw mensen nodig hebben om klaar te zijn voor de toekomst.

Door je aan te melden, geef je toestemming om je gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacyverklaring.