Herken jij jezelf in dit profiel? Je hebt al het nodige bereikt en je zit nog steeds vol met ambitie, voor jezelf, je medewerkers en je organisatie. Je bent graag bereid om stappen te zetten om zo nog meer impact te hebben en in jouw omgeving het verschil te maken.

De weerbarstige praktijk

Overdag merk je dat je veel tijd kwijt bent aan ‘trouble-shooting’. Medewerkers staan bij jou aan het bureau met problemen in plaats van zelf initiatief te nemen. Je wordt geregeerd door een (te volle) agenda en houdt eigenlijk niet genoeg tijd over voor de dingen die er echt toe doen: jouw organisatie naar een hoger plan brengen en inspelen op de veranderingen in de omgeving.

Je ziet namelijk dat er veel op jullie afkomt, maar dat er ook nog de nodige stappen gezet moeten worden om te zorgen dat jouw organisatie toekomstbestendig is.

Een echte stap vooruit

Hoe het zou zijn als jij en je team een echte stap zetten? Als jij tijd overhoudt om je bezig te houden met de zaken die er echt toe doen, zodat je echte impact kunt hebben. Als jouw medewerkers en leidinggevenden zelf hun problemen oplossen en niet meer bij jou aan het bureau staan om te klagen, maar zelf met slimme initiatieven komen. Kortom als jullie nieuwe vaardigheden en een andere visie hebben geleerd waardoor jullie veel effectiever kunnen inspelen op veranderingen.

Wil jij…

… een stap voor jezelf zetten: zorgen dat jouw medewerkers hun problemen zelf oplossen, in plaats van bij jou op de deur te kloppen. Leidinggevenden en medewerkers in je team of organisatie, die schitteren in hun rol. Tijd overhouden in je agenda. Tijd die je de ruimte geeft om vooruit te kijken en een visie op de toekomst neer te zetten. En je eigen leiderschap naar het volgende niveau te brengen.

Of wil jij…

… een stap zetten met je team of organisatie: met elkaar een duidelijke en praktische visie neerzetten, die gedragen wordt door alle mensen. Leidinggevenden die hun rol pakken en commitment hebben aan het gekozen beleid. Medewerkers, die het hoe en waarom snappen en die over de vaardigheden en mindset beschikken om te schitteren in de toekomst.

Skills en mindset voor de toekomst

Ik help jou om in jouw organisatie het verschil te maken. Dat doe ik door:

  1. Intensieve coaching, waarmee jij een stap voor jezelf zet. Je ontwikkelt je leiderschap verder, zodat jouw medewerkers of teamleden meer kunnen schitteren in hun werk en jij meer tijd overhoudt. Zo kun jij je richten op de zaken die er echt toe doen.
  2. Het begeleiden van teams en organisaties, zoals directies, managementteams en projectgroepen, zodat jij met je team of afdeling echte stappen zet. Stappen die jullie de juiste skills en mindset geven om te excelleren. Of een combinatie van beide.
  3. Ik werk altijd op een praktische manier waardoor je het resultaat direct terugziet in je dagelijkse werk. Zo kunnen jij en jouw mensen niet alleen veel meer bereiken, maar ook met veel meer plezier problemen oplossen en kansen pakken.

Ervaringen

andre
"Ruim een jaar na de NLP Practitioner opleiding heb ik je wederom gevraagd om mij te coachen en dat lag veel meer op het persoonlijke vlak. Ook daarin gaf je mij tijdens onze lange wandelingen inzicht in wat ik wilde, wat ik miste en advies hoe daar mee om te gaan. Het initiatief liet je bij mij maar de steun was altijd voelbaar."
André Kasel
Kasel Management en Advies
Erica
"Via de NLP opleiding heb ik Irene goed leren kennen, en andersom. Zelf begeleid en inspireer ik dagelijks professionals en ondernemers en met Irene heb ik iemand gevonden die ik persoonlijk helemaal in vertrouwen kan nemen als coach. Dat is zo waardevol! Voor mij voegt het veel toe dat Irene met mij meeloopt, ook letterlijk met mooie wandelingen. Naast open gesprekken maakt Irene ook gebruik van interessante methodieken zoals Human Design, de IWAM- en Karakterstijlen-test. Dit geeft boeiende reflectie, stof en inzichten!"
Erica van Ommen
interim Arbeidsmarktspecialist, Talentmanager, Trainer
Jurgen
"De aanleiding voor mij om met Irene te werken is dat ik de effectiviteit van mijn advies wilde verbeteren, zeker als ik verschillende partijen aan tafel heb, die nog niet op 1 lijn zitten."
Jurgen van de Berg
mede-eigenaar 4IT Professionals
Heidi
"De belangrijkste verandering die ik na de een-op-een training heb gemerkt, is bewustwording over hoe de ander mijn boodschap ontvangt en hoe ik zelf weer op de ander reageer. Door hier iets meer over te weten en het actief toe te passen, verloopt het gesprek effectiever. De ander vertelt meer relevante zaken, waar ik beter op in kan springen. Het proces verloopt positiever dan voorheen. Wat mij specifiek aansprak in de training is dat, wanneer ik me bewust ben van de werking van bepaalde communicatiemodellen, ik het communicatieproces een stuk soepeler kan laten verlopen en meer gewenst resultaat bereik."
Heidi Mensink
adviseur bedrijfsvoering MFC voor Stimuland en directeur LOC+ Hardenberg
Christina-Maasdam
“Ik kom altijd met nieuwe inzichten en energie uit de gesprekken met Irene. Zij laat me ervaren dat ik aan het roer sta en de regie heb. Dat is de kracht van Irene. En natuurlijk haar aanstekelijke lach.”
Christina Maasdam
Country Director Irak voor Dorcas

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op voor een strategiegesprek. In dit gesprek stellen we samen vast wat jij en jouw mensen nodig hebben om klaar te zijn voor de toekomst.

VERHALEN

Ideologie als drijfveer: “Mijn waarden geven me nu richting”

Lees hier Christina's verhaal

OPLEIDING

Effectiever communiceren met jezelf en anderen.

Maak kennis met mijn opleidingen

Strategiegesprek

Meld je aan voor een strategiegesprek of bel me voor meer informatie.

Contact opnemen

De ervaring van Jurgen in 1 minuut