Skip to content

Back to
your nature

2 daagse leadership retreat

Wil jij wel eens weg van jouw werk, jouw klanten, jouw gezin? Tijd nemen voor jezelf?

Je onderdompelen in de natuur… tijd nemen om te luisteren naar jouw verlangens. Onderzoeken waar jij nu echt energie van krijgt? Stil staan bij wat jouw bijdrage is voor jouw omgeving? Of noem het zicht krijgen op jouw purpose.

 

Of ben jij toe aan een nieuw avontuur? Waarin je onbekende paden wilt ontdekken?

Wil jij (weer) leiding nemen over jouw keuzes? En ontdekken hoe je gezond beslissingen kunt nemen? Vanuit jouw unieke beslisstrategie…

Zeker in deze tijd staan we onder druk van onze omgeving. Is jouw werk mogelijk ook drastisch veranderd. Niet alleen qua werkomgeving, maar ook qua inhoud. We voelen druk van buiten om beslissingen te nemen. Die van binnen niet altijd goed voelen. Misschien mis jij ook soms (of heel vaak) de vrijheid om jouw eigen keuzes te maken. En heb je nu behoefte om even afstand te nemen en dingen in een ander daglicht, in een andere omgeving te bekijken.

Wie ben ik?

Opgegroeid aan de rand van de bossen in Vaassen, was ik daar als kind veel te vinden. Rennen, speuren, vallen en weer opstaan. Een omgeving waarin ik niets hoefde, waar ik kon ontspannen, ontdekken en weer opladen. Sinds Human Design ben ik mij bewust hoe belangrijk de bossen destijds voor mij waren en nu nog steeds zijn. Iedere keer kom ik er terug. Terug bij mezelf en bij de natuur.

Going back to nature helps
you see your place in the world

Kom mee naar buiten!

Donderdag 4 en vrijdag 5 februari 2021 kun je mij vinden midden in de bossen bij  Mollenvlied in Vaassen. Ga jij met mij mee de natuur in? Er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers. Ik kies bewust voor een kleine groep waarin veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en interactie (overnachten behoort tot de mogelijkheden, is niet verplicht).

Ervaringen

Erica

"Irene geeft de groep als trainer een prettige richting. Ze spiegelt personen op een authentieke manier. Ze is een echte NLP expert en kan zaken direct in de context plaatsen. Bovendien zijn de gesprekken met Irene extra fijn door haar ruime kennis en inzichten vanuit Human Design."

Erica van Ommen
Talentmanager en Trainer
marco

"Irene biedt een veilige leeromgeving, ze is enthousiast en inspirerend."

Marco Manders
Manager financiële instelling en Trainer

Wat mag je verwachten van deze retreat?

Ik kan er veel over schrijven, maar liever vertel ik je er over!
Download hier, na invullen van jouw naam en mailadres, mijn videoboodschap.

In 7 minuten neem ik je mee door het programma, het resultaat, de investering en de wijze van aanmelden.