Ik ben Irene van Gameren. Leiderschapstrainer en coach. Sparringpartner en auteur. Aanjager en luisteraar. Theoretisch onderlegd en praktisch ingesteld. Nieuwsgierig en gepassioneerd. Eigenwijs en open-minded. Ondernemer sinds 2011.

Voor persoonlijk leiderschap

De afgelopen achttien jaar heb ik op verschillende manieren mensen gefaciliteerd in het verbeteren van hun leiderschap, communicatie en teamwerk. Meestal in de context van veranderingen. Ik pas de kennis en kunde uit NLP toe om mensen zakelijk te laten groeien.

Persoonlijk leiderschap en motivatie zijn mijn specialismen geworden. De vraag wat mensen motiveert om hun werk te doen, boeit mij zeer. Ik help hen vervolgens om zelf de regie in te nemen over hun werk.

Verandering – met coaching en opleidingen

Ik ben er voor gedreven ondernemers en leiders. Die vanuit zelfinzicht het verschil willen maken; voor zichzelf en anderen. Denkers én doeners die willen werken vanuit hun hart én missie. Die het aandurven om krachtige keuzes te maken. Die effectiever willen communiceren met zichzelf en anderen. Én willen komen tot gewenste (gedrags)veranderingen. Om zo hun resultaten te verbeteren, werkplezier te verhogen en werkgerelateerde ziekten zoals stress, burn-out en bore-out te voorkomen.

Ik geef één op één coaching, NLP Business opleidingen in kleine groepen en ik werk met leiders en hun teams.


Inspiratie – met managementboeken en presentaties

Ik ben auteur van de managementboeken: ‘De Intervisieclub – een businessroman over de kracht van NLP’ en ‘Puur Meesterwerk – ontdek de master in jezelf’. En als spreker deel ik graag mijn inspiratie over duurzame inzetbaarheid, leiderschap, communicatie en werkgeluk.

Je missie zal alleen helder worden wanneer je in je hart kijkt. Wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt ontwaakt.

Dat is mijn favoriete quote van Carl Jung. Van toepassing op alle activiteiten die ik vanuit mijn bedrijf ontplooi.

Ervaringen

Wim Kieftenbeld

“Irene heeft ons geholpen om vanuit meer zelfkennis inzicht te krijgen in de drijfveren van anderen en de teamdynamiek. We zijn klaar voor verandering!”

Wim Kieftenbeld
Algemeen Directeur Kepro
Christina-Maasdam

“Ik kom altijd met nieuwe inzichten en energie uit de gesprekken met Irene. Zij laat me ervaren dat ik aan het roer sta en de regie heb. Dat is de kracht van Irene. En natuurlijk haar aanstekelijke lach.”

Christina Maasdam
Country Director Irak voor Dorcas
Erica

"Tijdens mijn studie Communicatie volgde ik al enkele NLP vakken, en na een uitnodigend gesprek met Irene in 2018 wist ik het direct. Ik had veel zin om de NLP Practitioner opleiding bij haar te gaan volgen! Dit heeft mij rake inzichten en veel verdieping gebracht. Je leert anders kijken naar intenties, contact en communicatie met mensen. Zeer waardevol, ook de intervisie in groepsverband was verfrissend. Irene geeft de groep als trainer een prettige richting, tussentijds is ze beschikbaar voor vragen en ze spiegelt personen op een autenthieke manier. Ze is echt een NLP expert en kan zaken direct in context plaatsen."

Erica van Ommen
interim Arbeidsmarktspecialist, Talentmanager, Trainer
hessel

“Op advies van Irene heb ik de iWam en karakterstijlen test gemaakt. Het uitgebreide rapport heeft me verrast. Hoewel ik dacht mezelf redelijk goed te kennen, werden een aantal belangrijke thema’s helder voor mij. Vooral door het opvolggesprek met Irene ben ik in geslaagd deze inzichten te vertalen in concrete plannen. Heel fijn! Bedankt Irene.”

Hessel Frings
De Moeiteloze Manager

Klanten voor wie ik werk

Wil jij jouw missie helder maken?

Bel me dan op 06-21276409 of laat je gegevens achter, dan bel ik jou.
Ik help je graag naar binnen te kijken.

Door je aan te melden, geef je toestemming om je gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacyverklaring.