Skip to content

Back to your nature

Back to your nature

Heb jij de energie om te doen wat jij het liefste doet?

Hoe zou het zijn als:

 • je echt jezelf kon zijn, zonder je druk te maken om wat anderen doen
 • je energie beter kunt managen
 • je beter kunt omgaan met situaties die je stress bezorgen
 • je weet hoe jij voor jezelf gezond beslissingen kunt nemen
 • je jouw emoties kunt gebruiken als gids
 • je kunt houden van wie je bent

Als we niet trouw zijn aan onszelf en we niet bewust zijn van onze purpose in life, lopen we op de een of andere manier vast. We ervaren pijn, twijfel, verwarring en ander mentaal en fysiek ongemak.

‘Back to your nature’ is mijn missie; jou helpen om de connectie te maken met jouw ware zelf en je leren over essentiële oliën.

Human Design

Ben jij benieuwd naar jouw unieke gebruiksaanwijzing?

Mijn eerste kennismaking met Human Design voelde als thuiskomen bij mezelf. Ik wist direct dat deze blauwdruk voor mij de ‘missing link’ was. Om mezelf nog beter te begrijpen: wie ben ik, welke rol heb ik te vervullen en hoe kan ik gezond beslissingen nemen voor mezelf.
 

Human Design is een kaart van de levensenergie en laat zien hoe de levensenergie door jou heen stroomt. Jouw unieke kaart laat je zien hoe jij het beste besluiten kunt nemen. Het maakt je in de eerste plaats bewust en geeft je vele inzichten in jezelf. 

Maak ook de connectie met jouw kracht en de essentie van wie jij bent. Ik laat je via jouw kaart graag het onderscheid zien in hoe de energie bij jou wèl en niet vitaal stroomt. Dit inzicht helpt je om meer jezelf te zijn én ja te zeggen tegen wat echt bij jou hoort en liefdevol nee te zeggen tegen datgene dat niet bij jou hoort. 

Essential oils

Wil jij jouw gezondheid ondersteunen op een natuurlijke manier?

Ik gebruik essentiële oliën omdat ze mij helpen. Ze helpen me beter te voelen en ze maken mijn leven eenvoudiger. Ik gebruik ze in mijn gezin voor onze gezondheid, emoties, slaap en vitaliteit. Essentiële oliën zorgen voor meer balans en energie.

Aromatherapie is al eeuwenoud. Even lang is bekend dat we ondersteuning en heling kunnen vinden in én van de natuur. Essentiële oliën vormen de essentie van een plant: kruiden, fruit, bomen en bloemen.Essentiële oliën helpen je in het volgen van jouw unieke gebruiksaanwijzing.

We kunnen de oliën gebruiken om balans te creëren en onze eigen strategie en autoriteit te volgen. Essentiële oliën kunnen onze cellen helpen bij het bereiken van homeostase, ofwel innerlijke balans. Dat heeft ook zijn uitwerking in de buitenwereld. In alles wat we doen.

DoTERRA – Pursue what’s Pure

Is kwaliteit voor jou ook belangrijk?

doTERRA essentiële oliën zijn puur en eerlijk! Mijn eerste kennismaking met deze oliën voelde direct goed. Ik herinner me nog precies de eerste keer dat ik de Pepermuntolie rook, deze verkwikkende geur blijft favoriet bij mij. De kwaliteit van de oliën van doTERRA is zo hoog dat ik ze met een gerust hart ook met mijn dochters durfde te gebruiken. Ik kan eerlijk zeggen dat de oliën mijn leven hebben verreikt.

Het vinden van een bedrijf dat ik zonder aarzeling kan aanbevelen was voor mij ook een voorwaarde om zelf de oliën te gaan delen. doTERRA essentiële oliën zijn vrij van chemicaliën, zorgvuldig getest en verantwoord van afkomst.

DōTERRA werkt om levens en gemeenschappen over de hele wereld te verbeteren.

Leer hier meer over doTERRA.

Samen groeien

Wil jij mij als jouw mentor?

doTERRA’s producten worden verkocht via netwerkmarketing, dat is voor velen even wennen. Het is een nieuwe manier van zakendoen gericht op relatie, verbinding, elkaar steunen & vooruit brengen. Een businessmodel dat ik inmiddels weet te waarderen.

DoTERRA is voor mij de motor onder mijn business waar ik naar zocht als zelfstandig ondernemer. Een bedrijf waarbinnen ik veel kan leren en tegelijkertijd kan bouwen aan een team. Een team van bevlogen ondernemers waarmee ik mee kan sparren en groeien. Voor mij is het van belang dat het bouwen van een business voor ieder teamlid leuk, bekrachtigend en betekenisvol is.

Ik ben een ervaren NLP business trainer en karaktercoach en ik begrijp het belang van structuur, strategie en oog voor belangrijke details. Energie haal ik uit mensen bewust maken van hun unieke kwaliteiten en talenten. Ik leer graag over de oliën, welke je het beste wanneer kunt gebruiken en ik draag met plezier mijn kennis en ervaring over aan anderen.

Starten

Benieuwd hoe jij kunt starten?

De reis begint met het maken van de keuze of je wilt starten als Wholesale Customer of als Wellness Advocate. Beiden ontvangen mijn begeleiding als mentor wanneer gewenst. Ik doe alle kennismakingsgesprekken zelf.

 • Als een Wholesale Customer koop je alleen producten voor jouw eigen gebruik. Je kunt bestellen wanneer je wilt, er zit geen maandelijkse verplichting aan vast. Wel kun je in aanmerking komen voor extra korting als je daarvoor kiest.
 • Als een Wellness Advocate kun je zelf gaan bouwen of anderen laten bouwen voor jou om jouw producten vergoed te krijgen. Je kunt daarnaast kiezen om jouw inkomen aan te vullen of jouw business helemaal rond de oliën te bouwen. Wat jouw ambitie of verlangen ook is, ik help je met plezier.

De meeste mensen beginnen hun reis met een inschrijvingskit. Dat is veruit het meest gunstig. Toch kun je ook starten met slechts 1 of meerdere oliën of supplementen. Wanneer je mijn formulier invult, neem ik binnen enkele dagen contact met je op.

Ik wil graag meer horen

Ik verplicht me nergens toe, maar ik wil graag mijn mogelijkheden verkennen. Neem daarvoor contact met mij op.


  Essentiële oliën hebben de kracht om:

  • In een fractie je emoties te veranderen en je gemoed te verbeteren
  • Je concentratie te verhogen
  • Je immuunsysteem te ondersteunen
  • Flow, plezier en vitaliteit als normaal te ervaren
  • Te leven in een huis zonder schadelijke chemicaliën
  • Je lichaam op een gezonde manier te ondersteunen
  • Jouw kinderen en huisdieren te ondersteunen met oliën
  • En zoveel meer…

  Oils by Design is een handelsnaam van Irene van Gameren