Skip to content

NLP Trainer

Effectiever communiceren met jezelf en anderen

Mens & Resultaat

Het is jouw taak om resultaten te bereiken met mensen. Je wilt ze helpen om beter te worden in hun werk, effectiever in hun communicatie en krachtiger als persoon. Maar hoe? Advies geven werkt vaak niet. Wat werkt wel?

Positieve verandering

Goed contact met mensen, aanvoelen wat iemand beweegt, een sfeer van vertrouwen en waardering opbouwen, je verplaatsen in de ander en tegelijkertijd je eigen doel voor ogen houden; het zijn allemaal elementen van goede, professionele communicatie. Communicatie is de smeerolie van de organisatie. Als manager of leider kun jij de eerste stap zetten naar een positieve verandering. 

NLP Opleiding – Business Practitioner

Intensieve opleiding voor professionele groei

In de NLP Business Practitioner opleiding leer je hoe je mensen in verbinding brengt met hun innerlijke kracht. Je leert anderen om zelf oplossingen te vinden in zichzelf. Je krijgt ook zelf meer zelfvertrouwen als professional en je wordt ook zelf krachtiger, sensitiever en effectiever als persoon.

Wil jij zelf voor een groot deel bepalen wanneer jij tijd vrijmaakt voor de opleiding? Wil jij de nieuwe kennis er ervaring direct toepassen in jouw werk? Dan is deze nieuwste vorm van opleiden zeker iets voor jou!

> Lees meer over de NLP Business Practitioner

Ervaring

marco
"Er is veel ruimte voor persoonlijke inbreng waardoor het effect van NLP direct te ervaren is in jouw persoonlijke- en werkomgeving. Irene biedt een veilige leeromgeving, ze is enthousiast en inspirerend. Dank!"
Marco Manders
Senior manager Financiële Dienstverlening en inmiddels zelf ook NLP trainer

NLP Master Opleiding – Business Practitioner

De vervolg stap in jouw professionele ontwikkeling

Je hebt een NLP Practitioner opleiding gevolgd en je wilt meer. Je wilt de diepte in met NLP in jouw werk.

Tijdens deze NLP Master Practitioner opleiding leer je de geavanceerde technieken en modellen van NLP, die je kunt gebruiken voor jouw professionele ontwikkeling. Het Master Practitioner programma bouwt voort op de NLP Business Practitioner opleiding.

Belangrijke vragen op het NLP Mastersniveau zijn: Hoe kan ik mensen helpen om bredere en diepere doelen te bereiken? Welke overtuigingen zijn daar voor nodig? Vanuit welke missie, vanuit welke kern ga ik te werk? Hoe modelleer ik – op basis van excellente voorbeelden – een bijzondere vaardigheid? Hoe zet ik mijn passie, ideeën en mijn visie om in een concreet plan voor mijn werk, mijn organisatie of de wereld waar ik aan wil bijdragen? Welke belemmerende overtuigingen wil ik bij mijzelf opruimen? Hoe blijf ik zelf in de goede emotionele toestand?

> Lees meer over de NLP Master Business Practitioner

Ervaring

monica
"Ik vind de NLP master een echte verrijking, het is allemaal zeer goed toepasbaar in het bedrijfsleven en ik kan het iedereen aanraden om bewust bekwaam te worden. De kleine groep vond ik prettig, iedereen was erg vrij en durfde persoonlijk te zijn."
Monica Hendrikse
Senior Inkoopadviseur, waterschap Rijn en IJssel
hilko
“Ik voel me na de NLP Practitioner zelfverzekerder en heb een soort rust in mij. Ik merk aan anderen dat ze dit zien en daardoor anders reageren. Ik sta zoals ik het ervaar aan het begin van mijn verdere persoonlijke ontwikkeling en heb er zin in.”
Hilko Bruins
ICT projectleider, gemeente Assen
Agnes
"Ik heb vaker cursussen en opleidingen gedaan, maar meestal ging het boek na de laatste les dicht om ook nooit meer open te gaan. Tijdens de NLP Business Practitioner gebeurt er echt iets met je. Na de eerste trainingsdag merkte ik al dat ik anders naar mijn werk en mijn gedrag ging kijken. En dat er kansen op mijn pad kwamen. Niets zweverigs. Omdat ik nu bewuster ben van mijn doel, communiceer en werk ik effectiever. Eerst is dat een beetje verwarrend, later is het vooral heel fijn om te merken dat je zelf meer in de hand hebt dan je dacht. Ook na de laatste trainingsdag gaat dat door. Dit boek gaat niet meer dicht."
Agnes Bouwman
Communicatieadviseur ROVA
briet
"Ik heb de NLP Master als zeer leerzaam en bruikbaar ervaren. Het helpt je om meer inzicht in jezelf te krijgen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Ik gebruik het dagelijks in mijn werk en leven."
Briet Brunnekreef
Interim Communicatiemanager en Organisatieadviseur

Over Business NLP

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is een methode die helemaal gericht is op het effectiever communiceren met jezelf en anderen.

Business NLP helpt je om resultaten te bereiken met mensen. 
Om zelf sterker, gevoeliger en effectiever te worden als professional.

Of het nu gaat om jezelf, een klant, een medewerker, een team of een hele organisatie, NLP helpt je om te ontdekken:

  • waar iemand – of een organisatie –  echt naartoe wil;
  • wat tot nu toe de hindernis is geweest;
  • wat er qua innerlijke hulpbronnen nodig is;
  • hoe je die hulpbronnen kunt activeren;
  • hoe je verandering vasthoudt in de toekomst.

Beroepsmatig wordt NLP in toenemende mate gebruikt voor effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling in onder meer management, onderwijs, training en coachen.

INZICHT

Leer jouw eigen unieke gebruiksaanwijzing kennen.

Ontdek jouw Human Design

Over Irene

Reisleider voor gedreven ondernemers, leiders en hun teams

Lees meer

Contact

Bel, mail of app voor het maken van een afspraak of meer informatie.

Contact opnemen