Angélique Fokker – grafisch ontwerpster en eigenaar van Studio Angélique Fokker

20140821-Angélique-Fokker-150x150Angélique, wat was voor jou de aanleiding om mee te doen aan de NLP opleiding?
Dat was voor mij de drang om verder geholpen te worden met mijn doel. Ook wilde ik graag de tools krijgen om verder te gaan met wat ik het liefste doe, namelijk creatieve concepten bedenken en uitwerken.

 

En wat was jouw ontdekking? Wat heeft de opleiding jou opgeleverd?
Ik ben opener, relaxter, makkelijker en ik sta nu veel sterker in vergaderingen. Eerder was ik geneigd om mezelf volledig weg te cijferen en aan te passen aan anderen. Nu richt ik de aandacht eerst naar mezelf en heb ik geleerd om ook flexibel te zijn naar anderen. Ik weet nu beter onder woorden te brengen wat ik wil. Al met al sta ik zekerder in het leven.

Welke veranderingen zien anderen bij jou in je werk/leven sinds je bent begonnen met NLP?
Dat ik nu iemand ben die niet bang is om te zeggen wat ze wil of voelt. Daar kijken mensen nu soms echt van op (zei ze lachend).
Recent kreeg ik nog een mail van mensen met wie ik samenwerk, die schreven: ‘Wow respect dat je het hebt aangedurft, dat maakt de weg voor ons ook vrij…’. Dat zijn voor mij echt Eureka-momenten.

Je aarzelde nog even voordat je besloot om toch mee te doen. Welke aarzelingen had je?
Of het wel wat zou toevoegen ten opzichte van andere workshops die ik ook al had gevolgd, maar die niet zijn blijven hangen.

Waaraan heb je gemerkt dat het wel heel praktisch is voor jou?
De toepasbaarheid in de praktijk eigenlijk gelijk vanaf het begin. Ik heb er veel voordeel van gehad. Ik heb er nieuwe klanten door gekregen en ik durf nu echt te kiezen voor de opdrachten die ik leuk vind. Door het duidelijk kenbaar te maken, krijg ik ze vaak ook nog.

Aan wie zou jij deze opleiding willen aanbevelen?
Aan iedereen die zijn ambities en wensen in vervulling wil laten gaan, zowel privé als zakelijk!

Misschien vind je deze verhalen ook interessant