In mei werd ik geïnterviewd door Ellen de Lange-Ros van Faxion over de regie pakken in je eigen professionele groei. Dit interview is onderdeel van de reeks ‘Masters in Business’. Ellen beschrijft Masters in Business als ‘Een gratis podcast-serie, waarin 11 ervaren zelfstandige ondernemers openhartig vertellen over de groei én uitdagingen van hun bedrijf.’

Erg leuk om hier onderdeel van te zijn!

Stap voor stap doelen realiseren

Het gesprek duurt een half uur. De reeks gericht is op ondernemers, al denk ik dat het gesprek je ook kan inspireren wanneer je als manager of professional jouw doelen wilt leren realiseren. Via de link hieronder krijg je toegang tot de podcast. Je kunt deze direct beluisteren, maar ook downloaden als MP3:

>> Beluister of download de MP3 met het interview

Het boek ‘De Intervisieclub, een business roman over de kracht van NLP’ sluit aan bij dit interview. Het eerste hoofdstuk kun je hier gratis downloaden:

>> Vraag hier het gratis het eerste hoofdstuk van De Intervisieclub aan

 

Ben je benieuwd naar de andere interviews?

En ben je benieuwd naar de andere interviews in de Masters in Business reeks, dan kan je je hier aanmelden voor de reeks bij Ellen de Lange-Ros van Faxion

Gratis ervaringsverhalen in je mailbox?

Schrijf je in voor de ervaringsverhalen zoals deze. Verhalen met herkenbare situaties en praktische tips om daarmee om te gaan in jouw leven.

Bedankt voor je inschrijving!

Check je mailbox om je inschrijving te bevestigen.

Misschien vind je deze verhalen ook interessant