Skip to content

Human Design Zwolle

Ben jij je bewust hoe jij (belangrijke) beslissingen neemt?

Een hulpmiddel voor beslissingen

Human Design geeft je inzicht in jouw blauwdruk. Het is een visuele kaart van de levensenergie en laat zien hoe de levensenergie door jou heen stroomt. Hoe deze levensenergie vitaal stroomt en waar niet.

Human Design laat je zien hoe jij het beste besluiten kunt nemen. Het maakt je in de eerste plaats bewust en geeft je vele inzichten in jezelf. Het is een manier van kijken die een hulpmiddel kan zijn om beslissingen te nemen in jouw werk en leven.

 

Uitleg over jouw unieke blauwdruk

Eigenlijk is het principe van Human Design heel simpel: je bent geboren met jouw unieke blauwdruk en daar hoort een gebruiksaanwijzing bij die je toepast bij het nemen van beslissingen. De kern van het leven is dat we elke dag opnieuw bloot staan aan allerlei invloeden, impulsen, vragen die op je afkomen en ontmoetingen. Het is aan jou hoe je hiermee om gaat.

Neem je besluiten die gebaseerd zijn op de wensen van je omgeving, je familie, de media, of volg je jouw unieke rol in dit leven? Dit betekent ook dat je niet alles hoeft te weten en kunnen in dit leven. Leef jouw unieke leven, heb jezelf lief hierin, dat is genoeg.

Uitleg over de Human Design typen

Mensen in hokjes stoppen doe ik niet graag. Toch is dit een van de dingen die Human Design met zich meebrengt. Human Design verdeelt de mensheid namelijk in vier typen; ieder van ons hoort bij één van deze vier. De eigenschappen van elk type en hun bijbehorende strategie vormen een basis voor het werken met Human Design. De indeling in verschillende menstypen komt voort uit het feit dat er verschillende manieren zijn waarop de menselijke energie kan werken. Elk type heeft een specifieke bijdrage te leveren en heeft ook specifieke valkuilen.

Welke centra ingekleurd zijn in jouw kaart bepaalt welk type je bent. Weet je welk type je bent, dan kan je jouw gebruiksaanwijzing voor het nemen van beslissingen vaststellen. In Human Design noemen we dit je strategie. Strategie is jouw unieke manier van beslissen en uitwisselen van energie met de wereld en de mensen om jou heen.

“Ga het experiment aan: Het is een leuke en interessante speurtocht in jezelf met verborgen schatten.”
Christina Maasdam

70% van de mensen is
(Manifesting) Generator

Jij bent hier om te doen wat jou voldoening geeft. Je bent de bouwer van de samenleving. Jij verspreidt levensenergie.

8% van de mensen is
Manifestor

Jij bent hier om impact te hebben. Jij beschikt over de energie om iets aan te jagen en jouw visie te manifesteren.

21% van de mensen is
Projector

Jij bent hier om de andere typen, vooral de Generator, te begeleiden en sturen. Maar jezelf kennen dat is vaak een mysterie.

1% van de mensen is
Reflector

Jij bent hier om een spiegel te zijn voor jouw gemeenschap. Jij bent een echte observeerder en laat je graag verrassen.

Ontdek jouw type met de gratis wegwijzer

Human Design of jouw ‘blauwdruk’ wordt gemaakt op basis van je geboortegegevens en bestaat uit informatie uit o.a. de I Ching, Kabbala, Chakra’s, genetica, biochemie, kwantummechanica, astrologie en antropologie. Via een calculator wordt een berekening gemaakt en krijg je jouw blauwdruk, jouw Human Design te zien.

Als je jouw Human Design voor de eerste keer ziet, word je onmogelijk wijs uit wat er staat. Zeker wanneer je nieuw bent in Human Design weet je niet waar te beginnen. Speciaal voor jou heb ik een wegwijzer met uitleg geschreven dat bij jouw Human Design type hoort. Dit ebook is jouw startpunt van je reis in Human Design.

Ontdek jouw Human Design in een persoonlijke Reading

Human Design laat je zien hoe jij het beste besluiten kunt nemen. Het maakt je in de eerste plaats bewust en geeft je vele inzichten in jezelf. Het is een manier van kijken die een hulpmiddel kan zijn om beslissingen te nemen in jouw werk en leven.

Wil jij echt jouw unieke gebruiksaanwijzing leren kennen? Ontdekken hoe jij op jouw eigen voorwaarden kunt werken en leven? Boek dan een reading, waarin we kennismaken met jouw unieke Human Design en jouw persoonlijke strategie en autoriteit.

Jouw reis naar inzicht, leiderschap, keuzevrijheid en verandering begint hier. 

Human Design Reading

Inzicht in je talenten, valkuilen en thema’s
295 eenmalig en excl. btw
  • 1 op 1, ik ben er helemaal voor jou alleen
  • 90 tot 120 minuten in Zwolle of online via Zoom
  • Inzicht in de basis van jouw design: type, strategie en autoriteit
  • Uitleg over centra, kanalen en profiel
  • Inzicht in je talenten, valkuilen en thema’s
  • Je krijgt tips om mee te experimenteren
  • Alle ruimte voor vragen en reflectie
  • Opname van de analyse om nog eens terug te luisteren
Populair