Skip to content

Human Design Workshop

Start het experiment met jouw Human Design

Jouw eigen wijze

Human Design geeft je inzicht in jouw blauwdruk. Het is een visuele kaart van de levensenergie en laat zien hoe de levensenergie door jou heen stroomt. Hoe deze levensenergie vitaal stroomt en waar niet.

Sinds ik bekend ben met Human Design ervaar ik heel duidelijk hoe ik zelf mijn beslissingen neem. Voor mij is het een prachtige tool voor bewustwording.

We hebben allemaal te maken met verwachtingen vanuit onze omgeving; de maatschappij, onze cultuur en onze families. Zo is ons vaak verteld wie we moeten zijn en wie juist niet. Onbewust heeft dat ook veel invloed op de beslissingen die we nemen.

Jouw design voor keuzes maken is uniek

Een Human Design kaart kun je zien als een gebruiksaanwijzing waarmee je:

 • Jouw eigen beslissingen kunt vertrouwen
 • Ontdekt hoe jij energie uitwisselt en communiceert met de mensen om je heen
 • Kunt werken en ondernemen op een manier die bij jou past

De hele dag door maken we keuzes, bewust en onbewust. Over grote en kleine zaken. Bij de meeste beslissingen staan we, gelukkig, nagenoeg niet stil. Bij belangrijke zaken nemen we er vaak meer bedenktijd voor. Maar is dat voor jou wel de juiste strategie? En gaat het bij beslissingen nemen puur over denken? Of komt er meer bij kijken?

Je energie heeft altijd gelijk!

Jezelf en anderen beter begrijpen

Human Design is een systeem dat werkelijk de uniekheid van ieder mens onderkent en viert. Geen design is gelijk. Jouw unieke kaart laat niet alleen zien wat jouw kwaliteiten zijn, maar ook wat de thema’s en blokkades in jouw leven zijn. Daarnaast is Human Design een geweldige tool om anderen te begrijpen, compassie op te brengen én te leren communiceren op jouw unieke manier.

"Human Design is een warm bad van herkenning voor jezelf. Met het werkboek als uitgangspunt ga je in de workshop veel nieuwe dingen leren die je helpen in je dagelijkse leven met anderen.”
Martijn van de Polder
merkmaker

Human Design Workshop

In deze workshop start je met het ontdekken van nieuwe informatie over jezelf aan de hand van jouw unieke kaart.

Inclusief het werkboek ‘Volg de flow van jouw leven’

Wanneer je nieuw bent in Human Design weet je vaak niet waar je moet starten. Human Design kan verwarrend zijn. Daarom heb ik een werkboek ontwikkeld om je te begeleiden bij jouw reis. Je kunt het zien als een routekaart in het leren kennen van jouw design.

In de workshop maken we een start met het werkboek. Opdrachten en oefeningen worden afgewisseld met uitleg en uitwisselen van ervaringen.

Praktische informatie

Deze workshop is voor iedere professional die op zijn eigen unieke wijze wil werken en ondernemen.

 • Tijdsduur: 3 uur
 • Locatie: in overleg
 • Aantal deelnemers: 4 – 8
 • Investering: € 1297 excl. BTW per groep.

  Dit is inclusief een werkboek per deelnemer.
  Exclusief reiskosten, buiten Zwolle.

Aanmelden

Wil je graag een workshop voor jouw team of organisatie? Start hier met een bericht, dan neem ik contact op met je voor om de mogelijkheden te bespreken. Of bel direct: 06-21276409.