Skip to content

Human Design Type

Download de Human Design Wegwijzer van jouw type

Wegwijzer in jouw Human Design Type

Als je jouw Human Design Type voor de eerste keer ziet, word je onmogelijk wijs uit wat er staat. Zeker wanneer je nieuw bent in Human Design weet je niet waar te beginnen. Hoe lees je nu jouw kaart?

Ik help je graag op weg in het leren kennen van jouw type en jouw unieke gebruiksaanwijzing. Per type heb ik een Wegwijzer geschreven waarin ik je uitleg geef over de meest noodzakelijke informatie om te kunnen starten met jouw experiment.

De informatie in deze Wegwijzer is bedoeld als een eerste verkenning. Hij kan echter op geen enkele wijze een persoonlijke analyse vervangen.

 

Stap 1: Jouw blauwdruk vinden

Ontdek jouw Human Design Type

Human Design of jouw ‘blauwdruk’ wordt gemaakt op basis van je geboortegegevens en bestaat uit informatie uit o.a. de I Ching, Kabbala, Chakra’s, genetica, biochemie, kwantummechanica, astrologie en antropologie. Via een calculator wordt een berekening gemaakt en krijgen we jouw blauwdruk te zien.

Wil jij weten tot welk type jij behoort? Dat kan op de website van Jovian Archive. Kom daarna terug naar deze pagina en download de wegwijzer die bij jouw type hoort.

Je gaat naar de website van Jovian Archive.

Stap 2: Download jouw Human Design Wegwijzer

Generator

Als Human Design Type Generator ben jij hier om te doen wat jou voldoening geeft. Je bent de bouwer van de samenleving. Jij verspreidt levensenergie en bent toegerust om een project dat door een Manifestor is gestart ten uitvoer te brengen. Jouw strategie is: Wacht op je respons.

Manifesting Generator

Naast de mensen die puur Generator zijn, is ongeveer de helft van alle Generators een zogenoemde Human Design Type Manifesting Generator. Je bent ontworpen om sneller te gaan dan ieder ander type en meerdere dingen tegelijkertijd te doen. Ook jij mag eerst wachten op je respons.

Manifestor

Als Human Design Type Manifestor ben je hier om impact te hebben. Initiëren, nieuwe dingen beginnen en verandering brengen. Jij beschikt over de energie om iets aan te jagen en jouw visie te manifesteren. Jouw strategie is: Informeer je omgeving voordat je handelt.

Projector

Als Human Design Type Projector ben jij hier om de andere typen te leren kennen. Je bent de bemiddelaar tussen de verschillende typen. Jij bent in staat om de energie van de Manifestors en de Generators te sturen en in goede banen te leiden. Jouw strategie is: Wacht op de uitnodiging.

Reflector

Als Human Design Type Reflector ben je hier om een spiegel te zijn voor jouw gemeenschap. Jij spiegelt letterlijk wat er in een groep of omgeving aanwezig is. Jij bent een echte observeerder en laat je graag verrassen. Jouw strategie is: Wacht minimaal een maand.

Stap 3: Persoonlijke reading voor jouw type

Start jouw experiment

Wil jij echt jouw unieke gebruiksaanwijzing leren kennen? Boek dan een reading. In maximaal 2 uur gaan we diep in op jouw potentiële talenten en valkuilen in werk en leven. De analyse is puur voor inzicht in jouw ware zelf. Voor de weg terug naar jouw ware natuur.

Na de eerste analyse ga je experimenteren met jouw unieke strategie. Voor de meesten betekent dit meer afwachten dan je gewend bent te doen.

Juist door te experimenteren en te ervaren wat het leven je biedt, krijgt je gebruiksaanwijzing betekenis voor je.

Uiteraard is ieder mens uniek en zal ieder proces uniek zijn na de eerste analyse.

“Als generator voelde het stoppen met initieren in het begin heel onnatuurlijk en tegelijkertijd als een opluchting. Het betekende namelijk ook dat ik niet langer mijn mind de beslissingen mocht laten nemen, maar dat ik de wijsheid van mijn lichaam mocht leren respecteren. Mijn lichaam weet inmiddels wanneer het honger heeft, dorst en tevens waar het warm voor loopt of niet. Als generator is dat alles wat ik nodig heb om diepgaande voldoening te ervaren. Aanvankelijk deed mijn mind hard zijn best om de controle over te nemen (en natuurlijk zijn er nog momenten dat ik mijn mind hierop betrap, bijvoorbeeld als iets mij niet snel genoeg gaat).

Ik kan oprecht zeggen dat ik nu bewuster leef en weet wat mij energie geeft en wat niet.”

~ Irene

Ontdek jouw Human Design in een persoonlijke Reading

Human Design laat je zien hoe jij het beste besluiten kunt nemen. Het maakt je in de eerste plaats bewust en geeft je vele inzichten in jezelf. Het is een manier van kijken die een hulpmiddel kan zijn om beslissingen te nemen in jouw werk en leven.

Wil jij echt jouw unieke gebruiksaanwijzing leren kennen? Ontdekken hoe jij op jouw eigen voorwaarden kunt werken en leven? Boek dan een reading, waarin we kennismaken met jouw unieke Human Design en jouw persoonlijke strategie en autoriteit.

Jouw reis naar inzicht, leiderschap, keuzevrijheid en verandering begint hier. 

Human Design Reading

Inzicht in je talenten, valkuilen en thema’s
295 eenmalig en excl. btw
  • 1 op 1, ik ben er helemaal voor jou alleen
  • 90 tot 120 minuten in Zwolle of online via Zoom
  • Inzicht in de basis van jouw design: type, strategie en autoriteit
  • Uitleg over centra, kanalen en profiel
  • Inzicht in je talenten, valkuilen en thema’s
  • Je krijgt tips om mee te experimenteren
  • Alle ruimte voor vragen en reflectie
  • Opname van de analyse om nog eens terug te luisteren
Populair