Skip to content

Human Design Coach

Human Design toepassen in je werk en leven

Keuzes maken en beslissingen nemen

Jij bent eraan toe om keuzes te maken. Om krachtig te kiezen op jouw eigen wijze. Je wilt je niet meer laten leiden door jouw omgeving. Door de waan van de dag, door wat moet en hoort. Of steeds opnieuw tegen deuren aanlopen. Je snakt ernaar vrijheid te ervaren om te werken en leven op jouw manier. Een leven waarin je meer voldoening, succes óf impact ervaart.

Human Design laat je zien hoe jij het beste besluiten kunt nemen. Het maakt je in de eerste plaats bewust en geeft je vele inzichten in jezelf. Het is een manier van kijken die een hulpmiddel kan zijn om beslissingen te nemen in jouw werk en leven.

Jouw reis naar inzicht, leiderschap, keuzevrijheid en verandering begint hier. 

"Persoonlijke ontwikkeling was voor mij van doel naar doel bewegen. Sinds mijn kennismaking met Human Design weet ik dat dat helemaal niet bij mij past. Ik merk dat het mij persoonlijk geen succes brengt. Ik ben me nu bewust hoe ik belangrijke en dagelijkse beslissingen het beste kan nemen. Dat geeft veel meer rust én vertrouwen om mijn eigen krachtige keuzes te maken."
Arjan Hegge
Human Design type: Projector
"Irene heeft mij stap voor stap meegenomen in het ontdekken van mijn design. Ze gaat daarbij heel zorgzaam te werk en geeft mij alle ruimte om te zijn wie ik ben. Samen met mijn design en het vertrouwen van Irene kom ik steeds dichter bij mijzelf. Het geeft mij het vertrouwen om te zijn wie ik ben en waarom ik hier ben. Dat is het mooiste geschenk in jaren."
Marinda van Harskamp
Manifestor

Jouw strategie en autoriteit ontdekken met Human Design Coach Irene

Na een eerste analyse ga je experimenteren met jouw unieke strategie. Voor de meesten betekent dit meer afwachten dan je gewend bent te doen. Zelfinzicht en zelfvertrouwen zijn de cruciale ingrediënten tijdens jouw experiment. Ingrediënten die je nodig hebt om stappen te zetten, groot en klein. Stappen die leiden naar jouw levensdoel, jouw purpose. Niet alleen dromen, denken, piekeren en twijfelen, maar vooral door te experimenteren. Je volledig overgeven aan jouw design. Kwetsbaar durven zijn is een krachtig instrument voor groei.

Veranderen doe je samen. Als aanjager van verandering ga ik graag met jou mee op reis en begeleid ik je tijdens jouw experiment. Met Irene als Human Design Coach heb je de ruimte om je ervaringen, vragen en reflecties te delen en telkens nieuwe stappen te zetten in de richting die perfect past bij jouw unieke design.

Human Design Coaching

In 6 weken samen op reis in jouw Human Design experiment
895 eenmalig en excl. btw
 • 1 op 1, ik ben er helemaal voor jou
 • 6 weken + follow-up
 • 3 sessies van 60 tot 90 minuten in Zwolle of via Zoom, inclusief opname
 • Doorgrond jouw design
 • Leer jouw design toepassen in je dagelijkse werk en leven
 • Inzicht in jouw unieke gebruiksaanwijzing, met:
 • Jouw type, strategie en autoriteit, profiel en centra
 • Plus jouw kanalen, kwaliteiten, valkuilen en je bestemming
 • Coaching op jouw vragen vanuit jouw Human Design
 • Inclusief het werkboek Aan de slag met Human Design
 • Follow-up gesprek van 30 minuten circa een maand na de laatste sessie
 • BONUS: de Human Design Planner cadeau!
6 weken