Skip to content

Human Design werkboek

Ben jij nieuwsgierig naar Human Design? Zoek je naar een praktische tool die jou kan ondersteunen bij jouw unieke experiment? Vraag je je wel eens af waar te beginnen?

Dan gaat dit werkboek je vast helpen!

Jouw design voor keuzes maken is uniek

Human Design is een systeem dat werkelijk de uniekheid van ieder mens onderkent en viert. Geen design is gelijk. Jouw unieke kaart laat niet alleen zien wat jouw kwaliteiten zijn, maar ook wat de thema’s en blokkades in jouw leven zijn. Daarnaast is Human Design een geweldige tool om anderen te begrijpen, compassie op te brengen én te waarderen dat ieder zijn eigen unieke leven mag leven.

Het begrijpen van jouw design is een weg naar het ontdekken van nieuwe informatie over jezelf. Met deze informatie kun je een reis starten van zelfkennis, zelfontdekking en volledige acceptatie en overgave. Opdat jij kunt zijn wie je werkelijk bent. Dit werkboek is bedoeld om je hier mee op weg te helpen. Om de flow van jouw leven te volgen.

Het werkboek kan echter op geen enkele wijze een persoonlijke analyse vervangen. Het is bedoeld als extra ondersteuning in jouw proces van bewust leren kijken.

“Het werkboek is mooi en overzichtelijk. Een goed begin om met Human Design aan de slag te gaan. Tegelijk ook een trigger om er nog veel meer van te willen weten.”
Ellen Kleinlangevelsloo

Jouw boek

Wanneer je nieuw bent in Human Design weet je vaak niet waar je moet starten. Human Design kan verwarrend zijn. Ik heb dit werkboek ontwikkeld om je te begeleiden bij jouw reis. Je kunt het zien als een routekaart in het leren kennen van jouw design. Jij bepaalt hoeveel tijd en energie je erin wilt steken.

Op 120 pagina’s worden opdrachten en oefeningen afgewisseld met uitleg en ervaringsverhalen ter inspiratie. Ook vind je in het boek veel bonusmateriaal met extra verwijzingen om verder te lezen, te kijken en te luisteren.

Bestel jouw werkboek vandaag

Bestel je werkboek en ontvang het binnen enkele werkdagen in huis.

Prijs: € 34,00

(inclusief BTW en € 5,95 voor verzending binnen Nederland en België)

Of ontdek eerst jouw Human design type en download jouw Wegwijzer.

tips om human design toe te passen

Samen aan de slag met Human Design

Liever samen aan de slag met het Human Design werkboek? Dat kan natuurlijk ook. Boek de Workshop Eigenwijs in je Werk of neem contact met me op voor 1-op-1 coaching. Start een bericht hieronder, dan neem ik contact met je op voor een afspraak.

Maak ook kennis met andere boeken van Irene