Skip to content

Human Design Planner

De perfecte match bij jouw Human Design

Human Design Planner

De Human Design Planner is voor iedere beoefenaar van Human Design.
Of je nieuw bent in Human Design, je eerste analyse hebt gehad of al jarenlang bekend bent met jouw eigen design, dat maakt niet uit.

De Human Design Planner is voor jou als je een praktische en eenvoudige tool zoekt om jouw dagelijkse afspraken te kunnen plannen én tegelijkertijd jouw ontdekkingsreis in het leven op de voet te volgen en verdiepen.

Je wordt doorgestuurd naar de website van Human Design Planner voor meer informatie over het boek en workshops.

"Ik kies voor de Planner omdat ik Human Design echt fantatisch vind, maar nog zoekende ben in het experiment. Ik verwacht dat de agenda me daarin kan ondersteunen."
Janneke Knuiman
Projector

Wat levert de planner je op?

Inzicht, flow en veerkracht

Beter begrip van je jezelf legt de basis voor beter begrip van anderen, dus voor betere (werk)relaties. Door jouw unieke leven te leven en jouw flow te volgen, vorm je een krachtige bron van inspiratie voor anderen om ook hun eigen unieke gebruiksaanwijzing te ontdekken.

Je wordt doorgestuurd naar de website van Human Design Planner voor meer informatie over het boek en workshops.

Introductieworkshop Human Design

Liever eerst nader kennismaken met Human Design? Boek dan een workshop. De introductieworkshop Human Design is er voor iedere ondernemende professional die nieuwsgierig is naar zijn of haar unieke gebruiksaanwijzing. Of je nu helemaal nieuw bent in Human Design of er iets meer van weet, de workshop is een eerste aanzet tot het leren kennen van jouw eigen design.

Je wordt doorgestuurd naar de website van Human Design Planner.

Maak ook kennis met andere boeken van Irene