Skip to content

Human Design Coach

Human Design toepassen in je werk en leven

Versterk je leiderschap met Human Design

Je kunt in trainingen vaardigheden versterken en slimme handigheidjes leren, maar ‘wat er niet in zit, zit er niet in’. Dat is in de energie van een leider merkbaar en daar wordt (onbewust) op gereageerd. Het kan zo zijn dat jouw leiderschap bij het ene team wel en bij het andere niet uit de verf komt.

Kies voor Human Design, dat wél jouw leiderschap versterkt.

Leiderschap vanuit Human Design betekent een authentieke manier van leiding geven, op een manier die je van nature makkelijk afgaat. Dit levert automatisch respect op van de mensen met wie je werkt.

Jouw reis naar inzicht, leiderschap, keuzevrijheid en verandering begint hier. 

Human Design laat je zien hoe jij het beste besluiten kunt nemen. Het maakt je in de eerste plaats bewust en geeft je vele inzichten in jezelf. Het is een manier van kijken die een hulpmiddel kan zijn om beslissingen te nemen in jouw werk en leven. Een leven waarin je meer voldoening, succes óf impact ervaart.

Ken jouw natuurlijke kernkwaliteiten

Human Design helpt je om bewuster te worden van jouw persoonlijke leiderschapskwaliteiten en hoe deze effectief te gebruiken voor het leiden van jouw team of organisatie. En tegelijkertijd jouw valkuilen te vermijden.

Ontdek jouw ideale werkomgeving

Human Design laat je zien in welk type werkomgeving jouw (leiderschap)kwaliteiten het beste tot uitdrukking komen: waar ze gezien en erkend worden en waar je zelf ook enthousiast van wordt.

Begrijp hoe groepsdynamiek werkt

Als leider heb je dagelijks interacties met verschillende mensen en groepen. Human Design biedt je handvatten om te begrijpen hoe groepsdynamiek werkt en daar natuurlijk in te bewegen.

"Persoonlijke ontwikkeling was voor mij van doel naar doel bewegen. Sinds mijn kennismaking met Human Design weet ik dat dat helemaal niet bij mij past. Ik merk dat het mij persoonlijk geen succes brengt. Ik ben me nu bewust hoe ik belangrijke en dagelijkse beslissingen het beste kan nemen. Dat geeft veel meer rust én vertrouwen om mijn eigen krachtige keuzes te maken."
Arjan Hegge
Human Design type: Projector
"Irene heeft mij stap voor stap meegenomen in het ontdekken van mijn design. Ze gaat daarbij heel zorgzaam te werk en geeft mij alle ruimte om te zijn wie ik ben. Samen met mijn design en het vertrouwen van Irene kom ik steeds dichter bij mijzelf. Het geeft mij het vertrouwen om te zijn wie ik ben en waarom ik hier ben. Dat is het mooiste geschenk in jaren."
Marinda van Harskamp
Manifestor

Wie ben ik?

Ik begeleid managers en ondernemers naar een werkelijke verbinding met zichzelf en anderen. Je krijgt antwoord op de existentiële vraag: ‘Wie ben ik?’ vanuit jouw Human Design. Ook weet je na de leiderschapsanalyse en coaching hoe jij het beste jouw rol als leider kunt invullen en welke unieke bijdrage jij hebt te leveren.

Human Design is voor mij niet alleen een tool voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, maar ook een tool voor betere samenwerking in teams en organisaties. Om via inzicht naar verbinding naar beter begrip en resultaat.

Human Design Coaching

In 6 weken samen op reis in jouw Human Design experiment
997 eenmalig en excl. btw
 • 1 op 1, ik ben er helemaal voor jou
 • 6 weken + follow-up
 • 3 sessies van 60 tot 90 minuten in Zwolle of via Zoom, inclusief opname
 • Doorgrond jouw design
 • Leer jouw design toepassen in je dagelijkse werk en leven
 • Inzicht in jouw unieke gebruiksaanwijzing, met:
 • Jouw type, strategie en autoriteit, profiel en centra
 • Plus jouw kanalen, kwaliteiten, valkuilen en je bestemming
 • Coaching op jouw vragen vanuit jouw Human Design
 • Inclusief het werkboek Aan de slag met Human Design
 • Follow-up gesprek van 30 minuten circa een maand na de laatste sessie
 • BONUS: de Human Design Planner cadeau!
6 weken

Ben jij op zoek naar groepsprogramma’s en praktische tools om met Human Design aan de slag te gaan? Kijk dan eens op humandesigninbedrijf.nl. Ook kun je hier een losse Human Design Reading boeken.

Weet je nog niet precies waar je behoefte aan hebt? Laten we dan even bellen, ik denk graag met je mee!