Skip to content

Human Design Analyse

Human Design toepassen in je werk en leven

Keuzes maken en beslissingen nemen

Jij bent eraan toe om keuzes te maken. Om krachtig te kiezen op jouw eigen wijze. Je wilt je niet meer laten leiden door jouw omgeving. Door de waan van de dag, door wat moet en hoort. Of steeds opnieuw tegen deuren aanlopen. Je snakt ernaar vrijheid te ervaren om te werken en leven op jouw manier. Een leven waarin je meer voldoening, succes óf impact ervaart.

Human Design laat je zien hoe jij het beste besluiten kunt nemen. Het maakt je in de eerste plaats bewust en geeft je vele inzichten in jezelf. Het is een manier van kijken die een hulpmiddel kan zijn om beslissingen te nemen in jouw werk en leven.

"Persoonlijke ontwikkeling was voor mij van doel naar doel bewegen. Sinds mijn kennismaking met Human Design weet ik dat dat helemaal niet bij mij past. Ik merk dat het mij persoonlijk geen succes brengt. Ik ben me nu bewust hoe ik belangrijke en dagelijkse beslissingen het beste kan nemen. Dat geeft veel meer rust én vertrouwen om mijn eigen krachtige keuzes te maken."
Arjan Hegge
Human Design type: Projector
"Ik kom altijd met nieuwe inzichten en energie uit de gesprekken met Irene. Zij laat me ervaren dat ik aan het roer sta en de regie heb. Dat is de kracht van Irene. En natuurlijk haar aanstekelijke lach."
Christina Maasdam
Programmacoördinator Mensen met een Missie

Ontdek jouw eigen voorwaarden.
Boek een persoonlijke analyse.

Wil jij echt jouw unieke gebruiksaanwijzing leren kennen? Ontdekken hoe jij op jouw eigen voorwaarden kunt werken en leven?
Boek dan een analyse. In maximaal 2 uur gaan we diep in op jouw potentiële talenten en valkuilen in werk en leven.

Extra coaching

Na de eerste analyse ga je experimenteren met jouw unieke strategie. Voor de meesten betekent dit meer afwachten dan je gewend bent te doen. Zelfinzicht en zelfvertrouwen zijn de cruciale ingrediënten tijdens jouw experiment. Ingrediënten die je nodig hebt om stappen te zetten, groot en klein. Stappen die leiden naar jouw levensdoel, jouw purpose. Niet alleen dromen, denken, piekeren en twijfelen, maar vooral door te experimenteren. Je volledig overgeven aan jouw design. Kwetsbaar durven zijn is een krachtig instrument voor groei.

Veranderen doe je samen. Als aanjager van verandering ga ik graag met jou mee op reis en begeleid ik je tijdens jouw experiment. Neem contact met me op als je benieuwd bent hoe de coaching er voor jou uit kan zien.

Jouw reis naar inzicht, leiderschap, keuzevrijheid en verandering begint hier. 

Boek een persoonlijke analyse

Start hier met een bericht, dan neem ik contact op met je voor een afspraak.