Hoe vaak geef jij gehoor aan de stemmen in je hoofd die je van alles toe roepen? Durf jij echt te luisteren naar wat je gevoel je ingeeft? Ben jij meestal met jouw volle aandacht bij je gesprekspartner?

Luisteren kun je op verschillende manieren opvatten. Je kunt al snel de link leggen naar het voeren van gesprekken, of wellicht denk je als eerste aan het luisteren naar je favoriete muziek.

Maar hoe vaak neem jij de tijd om naar jouw eigen innerlijke stem te luisteren?
De stem die je dringend vraagt om eindelijk eens een keuze te maken, of de stem die je influistert dat het voor jou nu de tijd is om gehoor te geven aan je dromen. Aan die dingen die je het allerliefste doet en echt belangrijk voor je zijn. Of misschien wel de stem die het uitschreeuwt dat je het zat bent om op deze manier door te gaan.

Heb je al langer het idee dat je ‘iets’ wilt veranderen, maar weet je niet goed wat? Of weet je het wel, maar durf je het niet?

Luister dan mee naar het webinar Maak werk van je plannen. Leer hoe je krachtige keuzes kunt maken om verder te groeien op woensdag 2 september om 20.00 uur. Meld je hier aan.

Wil jij leren hoe je bewuster kunt luisteren naar de mensen en de wereld om je heen?
Dan raad ik je aan om naar deze TED-talk van sound expert Julian Treasure te kijken. In deze korte inspirerende video deelt hij vijf manieren om beter te luisteren. Want luisteren is een vaardigheid die we altijd en overal nodig hebben. Hoe mooi zou het zijn wanneer we daar nu eens echt de tijd voor nemen?

Ik ben benieuwd naar je reactie!

Misschien vind je deze verhalen ook interessant