Boek "De Intervisieclub"

Voor: Ondernemers, managers en professionals die willen ontdekken wat echt belangrijk voor ze is en dat ook echt willen doen, door duidelijke doelen te stellen, te focussen en effectiever te communiceren.

Wat anderen zeggen over "De Intervisieclub"

  • Een boeiend boek over echte mensen met herkenbare dilemma's
  • Herkenbare vraagstukken waar je als professional en ondernemer tegenaan loopt
  • Een goede introductie wat NLP voor jou kan betekenen
  • Een boek met herkenbare situaties
  • Een aanrader voor iedereen die beter wil communiceren
  • Het boek gaf mij het laatste duwtje in de rug om een beslissing te nemen, in nog geen 2 weken had ik een andere baan
Ik wil het boek bestellen

"Een boeiend boek over echte mensen met herkenbare dilemma’s. Een vlotte novelle die je aanspoort aan de slag te gaan met jouw doelen."

Katja Pronk
Zelfstandig senior communicatieadviseur en woordvoerder

"Het boek geeft op een heerlijke manier weer wat NLP is en wat voor effect het heeft.
In het boek worden een aantal karakters beschreven die worstelen met herkenbare vraagstukken waar je als professional en ondernemer in je leven tegenaan loopt. Een aanrader voor iedereen die beter wil communiceren in zijn werk en leven en die nieuwsgierig is wat NLP daarin voor je kan doen!

Pieter Henzen
Puurst Ondernemersacademie

"De Intervisieclub heeft mij zo weten te raken dat ik, na een nacht wakker liggen, mijn baan heb opgezegd om de sprong in het diepe te wagen en bewust op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Het boek gaf mij het laatste duwtje in de rug om een beslissing, die ik steeds maar voor mij uitschoof en waarbij allerlei excuses de revue passeerden, te durven nemen. In nog geen twee weken tijd had ik zelfs weer een andere baan gevonden. Irene, bedankt voor jouw bijdrage"

Annemiek Brink
Relatiebeheerder bij een onderwijsinstelling

"Een boek met herkenbare situaties: Wat moet ik kiezen? Doe ik er wel goed aan? Past het bij mij? Het is een goede introductie wat NLP hierin voor jou kan betekenen, maar ook als opfrisser voor als je al bekend bent met NLP"

Marco Manders
Manager financiële instellingen en muzikant

Wie is Irene van Gameren?

Irene van Gameren heeft ruim tien jaar ervaring in communicatie. Sinds 2012 stimuleert zij als zelfstandig trainer en business coach mensen en organisaties om na te denken over wat écht belangrijk voor ze is. Ze helpt ze graag op weg om dat vervolgens ook gewoon te doen.

Lees NU het eerste hoofdstuk!

Je kunt nu kennis maken met het boek "De Intervisieclub" door in onderstaand formulier je naam en e-mail achter te laten. Dan krijg je een downloadlink van het eerste hoofdstuk toegestuurd.

arrow