Skip to content

Puur Meesterwerk

Ontdek de master in jezelf met NLP

Wil jij jouw persoonlijke kracht en leiderschap versterken? Mensen in jouw omgeving effectiever aansturen en motiveren? Met minder moeite communiceren? En wil jij in jouw werk echt het verschil maken; jezelf én anderen op een hoger niveau brengen?

Laat je inspireren door deze businessroman en de negen interviews met ondernemende professionals en krijg handvatten om jouw weg met plezier en lef vorm te geven. Zo maak jij het verschil én blijf je trouw aan je eigen waarden en stijl.

Puur Meesterwerk

Hoofdpersoon in deze businessroman is Manon: zelfstandig advocaat, ambitieuze dame. Ze heeft het goed voor elkaar. Eerder al leerde zij de basis van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren); een methode voor doelgerichte verandering. Ze kent de kracht van doelen stellen. Toch mist ze het gevoel van regie. Dat brengt haar aan het wankelen.

Om beter te begrijpen hoe zijzelf en anderen functioneren en te leren hoe ze daar effectiever mee kan omgaan, besluit Manon de opleiding NLP Master Business Practitioner te volgen. Diepgaande inzichten stellen haar in staat resultaten te boeken die haar energie blijven geven.

Je wordt doorgestuurd naar managementboek.nl

logo-managementboekvrij

Reviews

hessel
"Irene van Gameren is er met “Puur Meesterwerk” in geslaagd een inspirerend vervolg te maken op haar debuutroman “De Intervisieclub”. Door de persoonlijke verhalen van de hoofdpersonen af te wisselen met interessante interviews en kleine stukjes methodiek/theorie raakt ze bij mij precies de juiste snaar. Ik ben van kaft tot kaft geboeid en al lezend hou ik mijn eigen werk en leven tegen het licht. Een aanrader!"
Hessel Frings
De Moeiteloze Manager
Judith
"Irene beschrijft op een zeer toegankelijke manier het proces van modelleren. Het kiezen van de juiste gidsen en modellen maken het verschil in het realiseren van jouw plannen en ambities. Omdat Irene is waar ze overschrijft voel je dat het klopt."
Judith Funcke
Interieurarchitect - Studio Funck & Koek
Hans
"Het boek leest lekker weg. Ik vind de compositie goed en er zit een goed evenwicht tussen het verhaal van Manon, de interviews en de 'leermodellen'. Het boek gaf mij stof tot nadenken over mijn rol als manager en de mogelijkheden die ik heb om die rol voor mijzelf en de organisatie verder te verbeteren. Kortom: het inspireerde mij!"
Hans Rosbeek
Manager IT-beheer Ministerie van Veiligheid en Justitie
Marielle
"Zoek je een inspirerend, toegankelijk en mooi vormgegeven boek, waarmee je zelf ook weer verder kan komen? Dan raad ik Puur Meesterwerk van harte aan!"
Mariëlle Tromp
De vitale zorgverlener
Heidi
"Puur Meesterwerk leest gemakkelijk, terwijl het boek inhoudelijk sterk is. Je kunt vrij snel bepaalde situaties herkennen uit het dagelijkse leven. Het meest aansprekend is dat je voor zowel je privéleven als ook op het zakelijke vlak goed toepasbare voorbeelden krijgt. Door het interactieve karakter zet het boek de lezers in beweging. En daar heeft zowel de lezer als zijn/haar omgeving weer gemak van! Ongetwijfeld brengt het alle goede voornemens en plannen een stap verder. Zeker het lezen waard: een mooi meesterwerk!"
Heidi Mensink
Harvesting DMV

DE INTERVISIECLUB

Lees ook deze businessroman over de kracht van NLP.

Lees hier verder

Over Irene

Maak kennis met de auteur: Reisleider voor professionele groei.

Kijk en lees verder

BESTEL PUUR MEESTERWERK

Je wordt doorgestuurd naar Managementboek.nl

Bestel nu

Maak kennis met het boek 'Puur Meesterwerk'