Ben jij nieuwsgierig naar Human Design?

Zoek je naar een praktische tool die jou kan ondersteunen bij jouw unieke experiment?

Vraag je je wel eens af waar te beginnen?

Dan gaat dit werkboek je vast helpen!

Jouw design voor keuzes maken is uniek

Human Design is een systeem dat werkelijk de uniekheid van ieder mens onderkent en viert. Geen design is gelijk. Jouw unieke kaart laat niet alleen zien wat jouw kwaliteiten zijn, maar ook wat de thema’s en blokkades in jouw leven zijn. Daarnaast is Human Design een geweldige tool om anderen te begrijpen, compassie op te brengen én te waarderen dat ieder zijn eigen unieke leven mag leven.

Het begrijpen van jouw design is een weg naar het ontdekken van nieuwe informatie over jezelf. Met deze informatie kun je een reis starten van zelfkennis, zelfontdekking en volledige acceptatie en overgave. Opdat jij kunt zijn wie je werkelijk bent. Dit werkboek is bedoeld om je hier mee op weg te helpen. Om de flow van jouw leven te volgen.

Het werkboek kan echter op geen enkele wijze een persoonlijke analyse vervangen. Het is bedoeld als extra ondersteuning in jouw proces van bewust leren kijken.

Reviews

Astrid van Voorst
"Hoe dichter je bij jezelf blijft en jouw eigen Human Design trouw blijft, hoe meer het klopt wat je doet.”
Astrid van Voorst
Christina Maasdam
“Ga het experiment aan: Het is een leuke en interessante speurtocht in jezelf met verborgen schatten.”
Christina Maasdam
Ellen Kleinlangevelsoo
“Het werkboek is mooi en overzichtelijk. Een goed begin om met Human Design aan de slag te gaan. Tegelijk ook een trigger om er nog veel meer van te willen weten. Zonder de hulp van Irene wordt het wel lastig om een laagje dieper te gaan. ”
Ellen Kleinlangevelsloo
Martijn van de Polder
"Human Design is een warm bad van herkenning voor jezelf. Je gaat veel nieuwe dingen leren die je helpen in je dagelijkse leven!”
Martijn van de Polder

Jouw boek

Wanneer je nieuw bent in Human Design weet je vaak niet waar je moet starten. Human Design kan verwarrend zijn. Ik heb dit werkboek ontwikkeld om je te begeleiden bij jouw reis. Je kunt het zien als een routekaart in het leren kennen van jouw design.

Opdrachten en oefeningen worden afgewisseld met uitleg en ervaringsverhalen ter inspiratie. Jij bepaalt hoeveel tijd en energie je erin wilt steken. 

Bestel je werkboek nu en ontvang jouw exemplaar nog voor de kerstdagen. Voor de betaling ontvang je een factuur met iDeal-betaalmogelijkheid.

Prijs: € 35,00

(inclusief BTW en gratis verzending binnen Nederland)

Samen aan de slag met Human Design

Liever samen aan de slag met het Human Design werkboek? Dat kan natuurlijk ook. Boek de Workshop Eigenwijs in je Werk of neem contact met me op voor 1-op-1 coaching.

Ik wens je een mooie reis toe. Geniet van jouw unieke experiment, geniet van het leven!

Irene van Gameren

ANDERE BOEKEN VAN IRENE

Ontdek ook De Intervisieclub en Puur Meesterwerk.

Lees hier verder

Over Irene

Maak kennis met de auteur: Reisleider voor professionele groei.

Kijk en lees verder

WERKBOEK BESTELLEN

En ga aan de slag met Human Design in jouw eigen werkboek.

Bestel

Maak ook kennis met andere boeken van Irene