Skip to content

De Intervisieclub

De kracht van NLP in een businessroman

Vraag jij je af hoe het zit met jouw work-life-balans? Weet jij wat voor jou echt belangrijk is? Ben je blij met wat je doet? Of lig je misschien ’s nachts wel eens wakker van je werk en zou je diep in je hart dingen anders willen?

Het boek De Intervisieclub is voor ondernemers, managers en professionals die willen ontdekken wat echt belangrijk voor ze is en dat ook echt willen doen, door duidelijke doelen te stellen, te focussen en effectiever te communiceren.

De Intervisieclub

Deze business roman vertelt het verhaal van Manon, advocaat, 32 jaar, die alles perfect voor elkaar heeft. Een glansrijke toekomst – als partner van een groot advocatenkantoor – ligt voor haar in het verschiet. Dan slaan de onzekerheid en twijfel keihard toe. Is dit wel echt wat ze wil?

Manon besluit een NLP-opleiding te volgen en vormt daarin een intervisieclub samen met Lukas, Anouk en Marjet. Mensen met uiteenlopende karakters, vragen en dilemma’s die je volgt op hun persoonlijke ontdekkingsreis.

Je wordt doorgestuurd naar managementboek.nl

logo-managementboekvrij

Reviews

Katja
"Een boeiend boek over echte mensen met herkenbare dilemma’s. Een vlotte novelle die je aanspoort aan de slag te gaan met jouw doelen."
Katja Pronk
Zelfstandig senior communicatieadviseur en woordvoerder
Pieter
"Het boek geeft op een heerlijke manier weer wat NLP is en wat voor effect het heeft. In het boek worden een aantal karakters beschreven die worstelen met herkenbare vraagstukken waar je als professional en ondernemer in je leven tegenaan loopt. Een aanrader voor iedereen die beter wil communiceren in zijn werk en leven en die nieuwsgierig is wat NLP daarin voor je kan doen!"
Pieter Henzen
Puurst Ondernemersacademie
Annemiek
"De Intervisieclub heeft mij zo weten te raken dat ik, na een nacht wakker liggen, mijn baan heb opgezegd om de sprong in het diepe te wagen en bewust op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Het boek gaf mij het laatste duwtje in de rug om een beslissing, die ik steeds maar voor mij uitschoof en waarbij allerlei excuses de revue passeerden, te durven nemen. In nog geen twee weken tijd had ik zelfs weer een andere baan gevonden. Irene, bedankt voor jouw bijdrage"
Annemiek Brink
Relatiebeheerder bij een onderwijsinstelling
marco
"Een boek met herkenbare situaties: Wat moet ik kiezen? Doe ik er wel goed aan? Past het bij mij? Het is een goede introductie wat NLP hierin voor jou kan betekenen, maar ook als opfrisser voor als je al bekend bent met NLP"
Marco Manders
Manager financiële instellingen en muzikant

PUUR MEESTERWEK

Ontdek de master in jezelf met NLP met het vervolg op De Intervisieclub.

Lees hier verder

Over Irene

Maak kennis met de auteur: Reisleider voor professionele groei.

Kijk en lees verder

BESTEL DE INTERVISIECLUB

Je wordt doorgestuurd naar Managementboek.nl

Bestel nu

Maak kennis met het boek 'De Intervisieclub'