Skip to content

Boeken

Ontdek en leer over Human Design en NLP

Inspiratie voor professionele communicatie en jouw persoonlijke groei

Naast coachen en trainen, schrijf ik graag. Het is voor mij een goede manier om mijn gedachten te ordenen en kennis te delen. Van een blogverhaal tot complete boeken.

Theorieboeken over NLP zijn er al volop geschreven. Ik wilde een stap verder gaan én ook de praktijkkant belichten. Vandaar mijn keuze voor een businessroman, waarin ik het verhaal afwissel met korte theoretische kaders.

Wat je ook denkt of droomt, begin ermee. In durf en lef zit energie, macht en magie. – Goethe

Naast de NLP-boeken ontwikkelde ik ook een werkboek om je te helpen zelf aan de slag te gaan met Human Design. Ik heb dit werkboek ontwikkeld om je te begeleiden bij jouw reis. Je kunt het zien als een routekaart in het leren kennen van jouw design.

Aan de slag met Human Design

Jouw design voor keuzes maken is uniek

Human Design is een systeem dat werkelijk de uniekheid van ieder mens onderkent en viert. Geen design is gelijk. Jouw unieke kaart laat niet alleen zien wat jouw kwaliteiten zijn, maar ook wat de thema’s en blokkades in jouw leven zijn. 

Het begrijpen van jouw design is een weg naar het ontdekken van nieuwe informatie over jezelf. Met deze informatie kun je een reis starten van zelfkennis, zelfontdekking en volledige acceptatie en overgave. Opdat jij kunt zijn wie je werkelijk bent. Dit werkboek is bedoeld om je hier mee op weg te helpen. Om de flow van jouw leven te volgen.

Ervaring

Ellen Kleinlangevelsoo
“Het werkboek is mooi en overzichtelijk. Een goed begin om met Human Design aan de slag te gaan. Tegelijk ook een trigger om er nog veel meer van te willen weten.”
Ellen Kleinlangevelsloo
Contentstrateeg

De Intervisieclub

Een businessroman over de kracht van NLP

In De Intervisieclub beschrijf ik de ervaringen die je tijdens een NLP Business Practitioner opleiding opdoet. De vaardigheden, technieken en mindset die je meeneemt om de regie te pakken en houden over je eigen professionele groei. Ook leer je hoe je sturing geeft aan de communicatie van jezelf en anderen om betere resultaten te behalen.

> Lees hier verder en download gratis het eerste hoofdstuk

Ervaring

Annemiek
"De Intervisieclub heeft mij zo weten te raken dat ik, na een nacht wakker liggen, mijn baan heb opgezegd om de sprong in het diepe te wagen en bewust op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Het boek gaf mij het laatste duwtje in de rug om een beslissing, die ik steeds maar voor mij uitschoof en waarbij allerlei excuses de revue passeerden, te durven nemen. In nog geen twee weken tijd had ik zelfs weer een andere baan gevonden. Irene, bedankt voor jouw bijdrage"
Annemiek Brink
Relatiebeheerder bij een onderwijsinstelling

Puur Meesterwerk

Ontdek de master in jezelf met NLP

Puur Meesterwerk is een vervolg op De Intervisieclub (beide romans zijn wel los van elkaar te lezen). Het neemt je mee in de reis die je doorloopt tijdens de NLP Business Master Practitioner opleiding. Het accent in dit boek ligt op verdieping. Om nog beter te begrijpen hoe jijzelf en anderen functioneren en hoe je daar effectiever mee om kunt gaan.

> Lees hier verder en download gratis het eerste hoofdstuk

Ervaring

marco
"Een boek met herkenbare situaties: Wat moet ik kiezen? Doe ik er wel goed aan? Past het bij mij? Het is een goede introductie wat NLP hierin voor jou kan betekenen, maar ook als opfrisser voor als je al bekend bent met NLP"
Marco Manders
Manager financiële instellingen en muzikant

OVER IRENE

Reisleider voor gedreven ondernemers, leiders en hun teams

Lees meer

Verhalen

Lees ervaringsverhalen van professionals en krijg praktische tips

Alle verhalen

Abonneer

Krijg verhalen in je mailbox en mijn gratis e-book.

Direct inschrijven

Vragen over mijn boeken?

Start hier met een bericht, dan neem ik contact met je op. Of gebruik het formulier voor een review: Welk boek heb je gelezen en wat vond je ervan?