Naast coachen en trainen, schrijf ik graag. Het is voor mij een goede manier om mijn gedachten te ordenen en kennis te delen. Van een blogverhaal tot complete boeken.

Inmiddels heb ik twee boeken uitgegeven. Businessromans om precies te zijn. Met regelmaat kreeg ik de vraag van ondernemers en managers: ‘Leuk hoor Business NLP, maar wat kan ik er nu precies mee in mijn werk, in mijn organisatie?’.

Theorieboeken over NLP zijn er al volop geschreven. Ik wilde een stap verder gaan én ook de praktijkkant belichten. Vandaar mijn keuze voor een businessroman, waarin ik het verhaal afwissel met korte theoretische kaders.

 

Wat je ook denkt of droomt, begin ermee. In durf en lef zit energie, macht en magie. – Goethe

De Intervisieclub

Een businessroman over de kracht van NLP

In De Intervisieclub beschrijf ik de ervaringen die je tijdens een NLP Business Practitioner opleiding opdoet. De vaardigheden, technieken en mindset die je meeneemt om de regie te pakken en houden over je eigen professionele groei. Ook leer je hoe je sturing geeft aan de communicatie van jezelf en anderen om betere resultaten te behalen.

> Lees hier verder en download gratis het eerste hoofdstuk

Ervaringen

Annemiek
"De Intervisieclub heeft mij zo weten te raken dat ik, na een nacht wakker liggen, mijn baan heb opgezegd om de sprong in het diepe te wagen en bewust op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Het boek gaf mij het laatste duwtje in de rug om een beslissing, die ik steeds maar voor mij uitschoof en waarbij allerlei excuses de revue passeerden, te durven nemen. In nog geen twee weken tijd had ik zelfs weer een andere baan gevonden. Irene, bedankt voor jouw bijdrage"
Annemiek Brink
Relatiebeheerder bij een onderwijsinstelling
marco
"Een boek met herkenbare situaties: Wat moet ik kiezen? Doe ik er wel goed aan? Past het bij mij? Het is een goede introductie wat NLP hierin voor jou kan betekenen, maar ook als opfrisser voor als je al bekend bent met NLP"
Marco Manders
Manager financiële instellingen en muzikant

Puur Meesterwerk

Ontdek de master in jezelf met NLP

Puur Meesterwerk is een vervolg op De Intervisieclub (beide romans zijn wel los van elkaar te lezen). Het neemt je mee in de reis die je doorloopt tijdens de NLP Business Master Practitioner opleiding. Het accent in dit boek ligt op verdieping. Om nog beter te begrijpen hoe jijzelf en anderen functioneren en hoe je daar effectiever mee om kunt gaan.

> Lees hier verder en download gratis het eerste hoofdstuk

OVER IRENE

Reisleider voor gedreven ondernemers, leiders en hun teams

Lees meer

Verhalen

Lees ervaringsverhalen van professionals en krijg praktische tips

Alle verhalen

Abonneer

Krijg verhalen in je mailbox en mijn gratis e-book.

Direct inschrijven