Boek: Puur Meesterwerk

Ontdek de master in jezelf met NLP

Download sneak preview

Je krijgt ook maandelijks een inspiratiemail met tips om de master
in jezelf wakker te schudden.

Wil jij jouw persoonlijke kracht en leiderschap versterken? Mensen in jouw omgeving effectiever aansturen en motiveren? Met minder moeite communiceren? En wil jij in jouw werk echt het verschil maken; jezelf én anderen op een hoger niveau brengen?

Laat je inspireren door deze businessroman en de negen interviews met ondernemende professionals en krijg handvatten om jouw weg met plezier en lef vorm te geven. Zo maak jij het verschil én blijf je trouw aan je eigen waarden en stijl.

Hoofdpersoon in deze businessroman is Manon: zelfstandig advocaat, ambitieuze dame. Ze heeft het goed voor elkaar. Eerder al leerde zij de basis van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren); een methode voor doelgerichte verandering. Ze kent de kracht van doelen stellen. Toch mist ze het gevoel van regie. Dat brengt haar aan het wankelen.

Om beter te begrijpen hoe zijzelf en anderen functioneren en te leren hoe ze daar effectiever mee kan omgaan, besluit Manon de opleiding NLP Master Business Practitioner te volgen. Diepgaande inzichten stellen haar in staat resultaten te boeken die haar energie blijven geven.

BESTELLEN

Wil jij het boek Puur Meesterwerk bestellen?

Klik op onderstaande link om de bestelling te plaatsen.

Klik hier en bestel het boek via managementboek.nl

OVER DE AUTEUR

Irene van Gameren

Irene van Gameren is internationaal gecertificeerd NLP-trainer en specialist in communicatie. Als zelfstandig trainer en coach stimuleert zij managers en ondernemers om na te denken over wat écht belangrijk voor hen is. Ze helpt hen op weg om dat vervolgens ook gewoon te doen. Puur Meesterwerk is het vervolg op De Intervisieclub. Beide boeken zijn prima zelfstandig te lezen.

ANDEREN OVER HET BOEK

‘Het gaat erom dat je nieuwe oplossingen blijft zoeken. Telkens kijkt waar het beter kan. Dit boek geeft je een verfrissend denkkader om vandaag al te beginnen.’

Martijn Aslander, auteur van het boek Nooit af

‘Irene van Gameren is er met “Puur Meesterwerk” in geslaagd een inspirerend vervolg te maken op haar debuutroman “De Intervisieclub”. Door de persoonlijke verhalen van de hoofdpersonen af te wisselen met interessante interviews en kleine stukjes methodiek/theorie raakt ze bij mij precies de juiste snaar. Ik ben van kaft tot kaft geboeid en al lezend hou ik mijn eigen werk en leven tegen het licht. Een aanrader!’

Hessel Frings, De Moeiteloze Manager

‘Irene beschrijft op een zeer toegankelijke manier het proces van modelleren.
Het kiezen van de juiste gidsen en modellen maken het verschil in het realiseren van jouw plannen en ambities.
Omdat Irene is waar ze overschrijft voel je dat het klopt.’

Judith Funcke, Interieurarchitect - Studio Funck & Koek

'Het boek leest lekker weg. Ik vind de compositie goed en er zit een goed evenwicht tussen het verhaal van Manon, de interviews en de 'leermodellen'. Het boek gaf mij stof tot nadenken over mijn rol als manager en de mogelijkheden die ik heb om die rol voor mijzelf en de organisatie verder te verbeteren. Kortom: het inspireerde mij!'

Hans Rosbeek, Manager IT-beheer Ministerie van Veiligheid en Justitie

'Het boek Puur Meesterwerk had ik in een paar uurtjes uit. Het leest makkelijk weg, doordat het slim in elkaar zit. Het is zoals de kaft al zegt echt een ‘NLP Businessroman met praktijkinterviews’.

Het verhaal van ‘Manon’ wordt op een heel prettige manier ondersteund door kaders over NLP. Bovendien wordt ieder hoofdstuk afgesloten door een interview met een inspirerende ondernemer. Hierdoor wordt het thema dat op verschillende punten naar voren komt in dit boek (modelleren - kijk naar mensen die je voorbeeld zijn en leer van hen) steeds mooi ondersteund.

Het boek gaat qua verhaal verder waar De Intervisieclub (het vorige boek van Irene van Gameren) eindigt, maar is helemaal zelfstandig te lezen. Ten opzichte van De Intervisieclub is Puur Meesterwerk van een ander level. Het is inspirerend en zet, ook dankzij de interviews, op een fijne manier aan tot nadenken en in beweging komen.

Verder vind ik het boek mooi vormgegeven. Het lettertype, de kaders en de kleurenfoto’s bij de interviews: er is goed over nagedacht en dit vergroot de leesbaarheid. Het enige wat ik eigenlijk mis is een harde kaft.

Zoek je een inspirerend, toegankelijk en mooi vormgegeven boek, waarmee je zelf ook weer verder kan komen? Dan raad ik Puur Meesterwerk van harte aan!'

Mariëlle Tromp, De vitale zorgverlener

Puur Meesterwerk leest gemakkelijk, terwijl het boek inhoudelijk sterk is. Je kunt vrij snel bepaalde situaties herkennen uit het dagelijkse leven. Het meest aansprekend is dat je voor zowel je privéleven als ook op het zakelijke vlak goed toepasbare voorbeelden krijgt. Door het interactieve karakter zet het boek de lezers in beweging. En daar heeft zowel de lezer als zijn/haar omgeving weer gemak van! Ongetwijfeld brengt het alle goede voornemens en plannen een stap verder. Zeker het lezen waard: een mooi meesterwerk!

Heidi Mensink , Harvesting DMV
Bestel het boek

CONTACT

Wil je me iets vragen? Neem dan contact met mij op:
E-mail: mail@irenevangameren.nl
Telefoon: 06-21276409

Ik vertel je bijvoorbeeld graag hoe je:

  • gesigneerde boeken kunt bestellen voor jouw organisatie of event
  • mij kunt inschakelen als spreker
  • persoonlijke hulp kunt krijgen bij het regie pakken over jouw professionele groei. Kijk dan in ieder geval eens hier: www.irenevangameren.nl
Bestel het boek